مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن اقرارنامه

سلام من زنی هستم 60 ساله وبیسواد سال 98 دو عروسم برای دادن وکالت کاری محضر رفتیم ولی عوض وکالت کاری از من اقرارنامه و وکالت فروش 4 دانگ از 6 دانگ ساختمان مرا گرفتن به اسم شوهران شون یعنی 2 پسرم من چون بیسواد بودم و اعتماد داشتم انگشت زدم و انوقت نفهمیدم ولی الان یکی از عروس هایم با ان اقرارنامه و وکالت فروش 2 دانگ ساختمان شوهرش را تو قیف کرده من 4 فرزند دیگر دارم و شوهرم زنده است و خودمان در ان ساختمان هستیم الان چطور اقرارنامه و وکالت فروش را باطل کنم تا حق 4 فرزند دیگرم و شوهرم زائل نشود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بطلان وکالتنامه را به دلیل عدم رعایت مصلحت موکل دادخواست دهید