مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و عرض ادب و احترام
رای بدوی دادگاه بنا به محکومیت مهریه 800 سکه حدود یک هفته پیش به همسرم ابلاغ شد.ضمن اینکه ایشون روز دادگاه تشریف نیاورده بودن.
میخواستم بدونم بنظرتون چرا نیومده دادگاه آیا به نفعش بوده ؟ اخه‌محکوم شد بخاطر نیومدنش!
و اینکه الان کی میتونه اعسار بده ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مهریه ، آمدن یا نیامدن زوج تاثیری ندارد. زیرا به هر حال محکوم است. مگر اینکه پرداخت کرده باشد و دلایل و مدارک ارائه کند.
22 روز بعد شما درخواست اجرائیه بدهید.
بعد از صدور اجرائیه او 30 روز وقت دادرد تا دادخواست اعسار و تقسیط بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدت قطعی شدن و اجرای حکم بیشتر طول میکشد