مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعات در مورد امضای پشت حواله صندوق قرض الحسنه

لطفآ راهنمایی بفرمایید با وجود متواری بودن صادرکننده حواله و دریافت حواله از شخصی که پشت حواله را امضا نموده وتاریخ حواله وبرگشتی مربوط به سال 91 میباشد و جدیدا به ایشان دسترسی پیدا کردم .چگونه طرح دعوا کنم .می‌توانم ضرر وزیان از تاریخ برگشت حواله بگیرم یا نه....

پاسخ ها :

امضای پشت حواله صندوق قرض الحسنه حواله صندوق قرض الحسنه