مشاوره حقوقی رایگان - پرینت متن پیامک های خط خودم

باسلام ‌. ببخشید یه نفر از اقوام بامن به صورت پیامکی در ارتباط بود وحالا شوهرم فهمیده و میخواد درخواست طلاق بده . من میخوام پرینت متن پیامک های گوشیمو بگیرم و نشونش بدم برای اثبات خودم . باید چیکارکنم ؟ کجابرم ؟ خواهش میکنم کامل راهنماییم کنید واقعا در عذابم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود آنچه در سوال آمده است تضییع کننده حقوق مالی زوجه نخواهد بود
...

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .شما اگر خانم هستید چیزی رو هم ثابت کنید تاثیری در رای دادگاه نداره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پرینت می توانید به نمایندگی شرکت مربوطه مراجعه کنید
برخی دفاتر پیشخوان دولت نمایندگی این شرکتها را دارند.
توجه داشته باشید در این پرینت محتوای پیام ها را نمی دهند و فقط پرینت سه ماهه تعداد تماس ها و پیامک ها و شماره ها مشخص است.
برای پرینت محتوای پیام ها باید دستور قضایی از دادگاه داشته باشید.