مشاوره حقوقی رایگان - شغل اینترنتی

با سلام، ببخشید من واسه کار اینترنتی تو تلگرام با شرکتی به نام... گفتگو داشتم 125 هزار تومان واریز کردم و علاوه بر اون داخل یک فرم کد ملی و نام و نام خانوادگی و مدرک تحصیلی و شماره کارت بانکی خودمو نوشتم ولی الان نمیخوام دیگه این کارو ادامه بدم بیخیال اون 125 هزار تومانی که پرداخت کردم شدم فقط میخواستم ببینم امکان سو استفاده از کد ملی بنده توسط این شرکت وجود داره یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما از طریق اجرای این بت درخواست مهریه کنید و بابت نفقه معوقه خود و فرزند اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آنها قصد سوء استفاده داشته باشند به هر حال عدم همکاری شما نتیجه ای نخواهد داشت