مشاوره حقوقی رایگان - شروع به قتل

زن و شوهری به دروغ بنده رو قاتل عنوان نموده خودشان را شاهد قتل وبه فرزندان متوفی گفته اند که ماشاهد قتل بوده ایم وشماها چرا انتقام خونش را نمیگیرید وباتحریک وترغیب سعی درمجاب نمودن فرزندان متوفی به انتقام خون پدرشان کرده اند وباداستان سرای ومزخرفات سعی در اقناع بازماندگان به قاتل بودن بنده
وبه گرفتن انتقام تحریک نموده اند بعد از طی مراحل دادرسی آیا میتوان به اتهام شروع به قتل شکایت کرد درضمن این زن وشوهر با انگیزه قبلی واگاهی از عواقب موضوع سعی در تحریک وترغیب فرزندان متوفی جهت انتقام وبه قتل رساندن من بطور نمودهاند مرحله اولیه(شروع به قتل)رو بطور
کامل انجام داده ند ولی حصول نتیجه خارج از اراده اونها بوده آیا شروع به قتل صورت نگرفته

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان شهادت دروغ و افترا میتوان شکایت کرد