مشاوره حقوقی رایگان - انسداد كوچه

با سلام، در يك پلاك تفكيكی كوچه ای است كه از آن راه عبور و مرور توسط نهر متروكه ای به كوچه ای ديگر از پلاك تفكيكی ديگر كه همجوار آن است وجود دارد. اهالی كوچه ی اول اكثراً درخواست انسداد اين گذر را به اين علت كه در طرح تفكيكی شهرداری بن بست است، داده اند ولی اهالی كوچه ی دوم متفقاً درخواست فتح معبر را كه به طور غير قانونی توسط برخی اهالی كوچه ی اول به وجود آمده را كرده اند. در طرح تفصيلی شهرداری وضعيت كوچه مشخص نشده و گفته ی برخی مسؤلين شهرداری در اين مورد متناقض است. امر به كارشناس شهرسازی شهرداری كه خود از ساكنين جديد كوچه ی اول است ارجاع و علی الظاهر حكم به انسداد معبر شده است. حكم قانونی اين دو كوچه ی همجوار را و اين كه آيا انسداد معبر عمومی كه نهر متروكه باشد وجود دارد يا نه؟ بفرماييد. با نهايت سپاس و قدردانی.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تصمیم نهایی دادگاه براساس نظریه کارشناس است،اگرنظریه کارشناس راقبول نداریداعتراض کنید وتقاضای هیئت کارشناسان رااستدعا کنید،ضمنا میتوانیدازسازمان محیط زیست ویاسازمان آب هم تأمین دلیل وکارشناسی نماییدزیرا نهرآب به این سازمانها مرتبط میباشد.موفق باشید

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام نفرموده اید که حکم را دادگاه داده یاخیر .اگر اینگونه بوده نظر کارشناس ذی نفع در رموضوع اعتبار ندارد . اما به نظر می رسد اگر از قدیم وجود داشته است لحاظ نشدن در طرح شهرداری نمی تواند نافی این حق باشد/