مشاوره حقوقی رایگان - تصرف بیش از سهم مشاعی شریک

سلام پدر بنده یه سند مشاع دارد مربوط اراضی کشت موقت و سهامداران بین خودشون بدون وجود تقسیم نامه ای تقسیم کردن حدود سی سال. در قطعه ای که متعلق به ما و چهار نفر دیگر هست و سهم همگی مساوی اکنون مشخص شده شریک همسایه بیش از سهمش تصرف کرده و داخل در زمین ما شده و سهم دیگر شرکا درست هست. ما دعوی خلع ید کردیم بنا به دلایلی و اشتباه محرز قاضی دعوی رد و فرصت پیگیری و اعاده نیست و طبق نظر کارشناس کسری و تصرف در زمان تقسیم اتفاق افتاده. حال بدون وجود تقسیم نامه البته شاهدان عینی و نماینده تقسیم هست میشود دعوی بطلان تقسیم کرد یا راه دیگری هست لطفا راهنمای فرمایید بحقم برسم. ممنون

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سلام این بار دعوای رفع تصرف مطرح کنید البته مستلزم تصرفات قبلی مالک (پدرشما)وفق ماده 158 قانون آیین دادرسی مدنی بایدباشه

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید