مشاوره حقوقی رایگان - قطع اشجار

با سلام
یک قطعه زمین علفزار که دورتادور درخت کاری بود بین پدرم و برادرش بصورت مشاع بود. پدرم بخاطر تقسیم نادرست اموال پدریشان از دست برادرش شکایت کرد و در آن زمان برادرش راضی شد که سهم علفزار خودش را به پدر من واگذار کند و یک برگه ای با حضور مامور پاسگاه و شاهدان نوشته و اثر انگشت زدند. اما بعد از آن تاریخ بخاطر دخالت فرزندانش باز هم پسران او ادعای آن قطعه زمین را دارند و خود را صاحب آنجا می‌دانند. در حال حاضر هم پدرم و هم عمویم فوت کردند. حال با توجه به توافق نامه ای که ما ورثه در دست داریم آیا می‌توانیم ادعا کنیم که زمین مال ماست؟
و مورد اصلی دیگر اینکه چند وقت پیش مطلع شدیم که پسر عموهایم بدون اطلاع ما درختان آن باغ را قطع کرده و چوبش را فروخته اند آیا ما می‌توانیم شکایت کنیم؟ در صورت شکایت بجایی می‌رسیم؟ و نمونه دادرسی یا شکوائیه را اگر ارائه بدهید ممنون میشوم. با تشکر

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله صد درصد حق باشماست واون برگه بایداصلش موجودباشه

یک وکیل

باید وکیل بگیرید