مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام من چن سالی میشه از همسرم جدا شدم و حضانت بچه 9 ساله با من هست قاضی دستور داده بود در صورت تعامل بچه پدرش میتونه ببیندش یه بارهم رفتیم کلانتری که بچه همکاری نکردی این قضیه تموم شد تا چند روز پیش که از کلانتری با من تماس گرفتن که بچه رو بیا من بچه رو نبردم پدرش با مامور اومد دم خونمون رفتیم کلانتری دیدم قاضی حکم بدون زمان و مکان داده به ایشون بچه رو برده الان 8 روز میشه نیاوردتش بچه رو تو شرایط خیلی بدی داره نگه میداره این اقا اصلا تعادل روحی و روانی نداره منو تهدید میکنه که دیگه بچه رو نمیاره من الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که پدر نیز حق ملاقات دارد و هیچکس نمی‌تواند این حق را از پدر دریغ نماید موضوع شما می‌بایست پیگیری شود احتمالاً شما همکاری نکرده‌اید و به این صورت برای شما حکم صادر شده است در غیر این صورت می‌توانید اعتراض نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما پیگیری بفرمایید هر ازیک والدین اگر طرف دیگر را از ملاقات منع نماید محکومیت خواهد داشت