مشاوره حقوقی رایگان - تغییر فامیلی در پاسپورت و دیپورت شدن از عراق

با سلام:
من پارسال از عراق به دلیل ماندن بیش از حد دیپورت شدم و به مدت دوسال ممنوع الورود شدم.
الان تغییر فامیلی دادم آیا موقع رد شدن از مرز مشکلی پیش خواهد آمد یا نه؟
پاسپورت جدید گرفتم شماره پاسپورت هم ایضا تغییر کرده.
هفت هشت سال هست اونجا کار میکنم و واقعا رفتن برام حیاتی هست لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تغییر فامیلی فرقی به حال شما نمی‌کند کد های دیگری است که این قضیه را اثبات می‌کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید