مشاوره حقوقی رایگان - زمین نسقی و فک رهن شده اصلاحات ارضی

باسلام. در زمان اصلاحات ارضی و فروپاشی نظام ارباب رعیتی، پدرم 4هکتار زمینی که بر روی آن کشاورزی میکرده را نسق کرده و طی 10سال اقساط فک رهن نیز به دولت پرداخت شده، و تا الان حدود 70سال در این زمین مشغول کشاورزی میباشیم. ولی الان فرزندان مالک زمین که قبل از اصلاحات ارضی متعلق به انها بود، ادعای مالکیت میکنند.. آیا اسناد نسق و فک رهن ما قابل ارایه به دادگاه میباشد؟ حق با چه کسی هست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رحیم دلایی میلان

جناب آقای رحیم دلایی میلان :

با سلام و احترام بله مستندات شما دارای ارزش قانونی هستند . تشخیص حق با قاضی است منتها شما بایستی اصول و قواعد تشخیص قاضی را بلد باشین و با استناد به آنها و مدارک تون ، حکم به نفع خودتون بگیرید مرسی