مشاوره حقوقی رایگان - امکان مطالبه زمین طبق اوراق نسق

با سلام و عرض ادب.
چند نفر اخیرا متوجه شدند که به نام پدرشان چند قطعه زمین زراعی مجموعا به مقدار 40 هکتار موجود میباشد.که وراثان صاحب نسق از ان بیخبر بودند. حال زمین مذکور که فقط پلاک ان مشخص هست و پلاک مزبور تقریبا 200 هکتار میباشد که کلا تحت عده ای زیر کشت میباشد و هنوز معلوم نیست که همه انان سند دارند یا نه! علیهذه خواشمندم مختصر راهنمایی نمایید که وارثان ان مرحوم تحت چه عنوانی دادخواست بدند؟ و مرجع رسیدگی به این موضوع کجاست؟ و اینکه در صورت امکان دعوای خلع ید را به طرفیت چه کسانی اقامه کند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نسق زراعی وجود داشته باشدو زمینها مفروزالرعیه گردیده باشد و حدود آن مشخص باشد می توانید علیه متصرفین زمین مذکور دعوی خلع ید مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

علیه متصرفین زمین مذکور دعوی خلع ید مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

علیه تصرف کنندگان زمبن دعوی خلع ید مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر نسق زراعی وجود داشته باشدو زمینها مفروزالرعیه گردیده باشد و حدود آن مشخص باشد می توانید علیه متصرفین زمین مذکور دعوی خلع ید مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دعوای خلع ید به طرفیت متصرفان ارایه بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر نسق زراعی وجود داشته باشدو زمینها مفروزالرعیه گردیده باشد و حدود آن مشخص باشد می توانید علیه متصرفین زمین مذکور دعوی خلع ید مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مورث شما ، دارای نسق باشد و پلاک ثبتی اصلی و فرعی زمین ، به نام مورث شما باشد ، وراث ، مالک زمین محسوب میشوند و هر شخصی که بر روی این زمین ها ، سند گرفته باشد ، سند ها قابل ابطال است . جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است دعوای خلع ید مطرح شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید