مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام من 17 سالمه پدرمم فوت شده مادرمم در دو ماهگی خانواده ش آن را به بهزیستی میدن و براش شناسنامه میگیره ولی اسم پدر و مادرشو نمیدونه برای همین نتونست برام شناسنامه بگیره الان حال مامانم خب نیست که دنبال شناسنامه من باشد ولی من میخام شناسنامه داشته باشم لطفا کمکم کنید کجا برم و چیکار کنم برای گرفتن شناسنامه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

و شما باید ابتدا دادخواست اثبات نسب پدری و مادری را مطرح نمایید و با انجام آزمایش DNA نسب شما مشخص خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اثبات نسب میتوانید تقاصای شناسنامه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه اخذ شناسنامه، اثبات نسب است. به همین موجب شما بایستی دادخواست به خواسته اثبات نسب را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا موضوع در دادگاه خانواده مورد رسیدگی قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما نیازمند تنظیم دادخواست اثبات نسب می باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا دادخواست اثبات نسب تنظیم کنید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما من با کمال میل در خدمت شما هستم تقاضای مشاوره تلفنی فرماييد انشالله بزودی صاحب شناسنامه خواهید شد