مشاوره حقوقی رایگان - بارداری‌ ناخواسته

من با دوست پسرم 4 سال دوست بودم الان ناخواسته حامله شدم پسره گردن نمیگیره میخواستم شکایت بکنم واسه شناسنامه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون رابطه زوجیت بین شما نبوده شکایت شما میتواند اعلام جرم علیه خودتان باشد
در هر صورت ان پسر پدر بیولوژیک ان بچه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات زوجیت دائم یا موقت و اثبات نسب پدری و فرزندی را مطرح نمایید
و با انجام آزمایش DNA نسب پدری مشخص خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست اثبات زوجیت بدهید .
.
توجه داشته باشید این بچه از نظر قانونی و شرعی حرام زاده محسوب می شود و اگر کمتر از چهار ماه است بهتر است نسبت به سقط جنین اقدام کنید.
اینکه شما بخواهید شکایت کیفری مطرح کنید این موضوع به ضرر خودتان نیز است و شما نیز به مجازات زنا محکوم خواهید شد.
حتی دادخواست اثبات زوجیت نیز به نظر بنده راه حل درستی نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه اثبات شود کار ایشان بوده ممکن نیست

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

قطعا با شکایت کردن و ارجاع به پزشکی قانونی و النهایه آزمایش دی ان ای امکان اثبات وجود دارد و پس از اثبات میتوانید نسبت به اخذ شناسنامه اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات نسب را به استناد مدارک و مستندات مربوطه از جمله آزمایش دی ان ای در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا به واسطه آن قادر به اخذ شناسنامه شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به شکایت میتواند موجب بروز مشکل برای خود شما هم شود چرا که رابطه نامشروع اتفاق افتاده است
از طریق سایت با من تماس بگیرید تا در این خصوص موارد لازم طی گفت و گوی متقابل به شما اعلام گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت عدم وجود علقه زوجیت شما مرتکب جرم زنا شدید لیکن میتوانید بر ر علیه ایشان اقامه دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . همان طور که در گذشته اشاره شد دادخواست به خواسته اثبات نسب را به استناد مدارک و مستندات مربوطه از جمله آزمایش دی ان ای در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا به واسطه آن قادر به اخذ شناسنامه شوید. وانگهی از جنبه کیفری اگر نگاهی شود رابطه شما در صورتی که علقه زوجیت نبوده باشد مرتکب جرم زنا شده اید که این امر ممکن است بر علیه شما نیز تمام شود . بنابراین لازم است که به این نکته نیز توجه داشته باشید.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، بايست با وکیل متخصص خانواده مشاوره کنید بنده چند پرونده در این خصوص داشتم توصیه می کنم حتما حضوري یا تلفنی با بنده مشاوره فرماييد در نهايت دعواي اثبات زوجیت و اثبات نسب و الزام به تنظيم شناسنامه قابل طرح است.

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
دعوای اثبات نسب مطرح کنید.