مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با دوست پسر

سلام دختر 38 ساله هستم یک و سال و نیم پیش با پسری دوست شدم بعد دو ماه رابطمون عمیق شدم و هنگام چت واتساپ من بهش میگفتم همسر و اونم بهم میگفت خانمم من روی این حساب تیر ماه 1401 باهاش رابطه جنسی برقرار کردم و اون پردمو با کاندوم زد بعد از اون ماهی یکبار باهم سکس داشتیم . اولین بار من بهش پیشنهاد دادم که باهام با رضایت خودم سکس کنه اون اسکرین شات همه پیامامو داره حتی باهم سکس چت میکردیم. یه وقتایی ازش پول میخواستم نمیداد بهم عصبانی میشدم و بهش پیامک تهدید امیز و توهین میفرستارم که اسکرین شات همشو داره پسره. حدود 2 ماه پیش باهم سکس کردیم و.... و یه ماه گذشت من باردار شدم باز تهدیدش کردم اگه پول نده واسه سقط ابروشو میبرم. بقیه سکس هامون با کاندوم بوده به جز اخری که من خودم نذاشتم کاندوم بذاره تا ازش بهانه گیر بیارم. الان اگه ازش شکایت کنم نتیجش چی میشه میتونم ازش چیزی بگیرم یا نه.؟؟؟
دوم اینکه اون اگه بابت تهدید و توهین و اخاذی ازم شکایت کنه چی میشه چون همه پیام ها و رسید پولهای واریزی را داره؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چون رضایت بوده است متاسفانه نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما الان در اولین مرحله متهم به اخاذی و در ثانی ایجاد رابطه ی نامشروع هستید.ولی نهایتا در خصوص حامله بودن شما این موضوع اگر ایشون مجرد باشه امکان تحمیل عقد دائم شما از طریق دادگاه هستش ولی اگر اون آقا متاهل باشه تنها موضوع منفی که برای ایشون خواهد داشت مشکلات خانوادگی و یه سری موضوعات که خودتون واقف هستید و مهمتر از همه برداشتن بکارت اثباتش بسیار سخت هستش و به توصیفی غیرممکن چرا که از زمان تشخیص قطعی توسط پزشک قانونی گذشته و نمیشه تشخیص داد که اگر اون اثبات بشه قطعا به سود شما خواهد بود ولی باز هم تاکید میکنم در صورت تجرد این آقا به نفع شمامیشه ولی اگر عکس اون باشه که خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت به جهت اینکه رابطه با رضایت شما انجام شد و در صورت اثبات رابطه نامشروع هر دو به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.
توجه داشته باشید که می تواند با عنوان اخاذی نیز از شما شکایت کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فورا دادخواست اثبات زوجیت بده و بگو من و ایشان صیغه بودیم و پرده را زده و اینک هم ازش باردارم و جنینی که در شکم دارم متعلق به ایشان است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه رابطه زوجیت بین شما برقرار نشده است اقدام شما در این راستا بگونه‌ای خود را نیز در مظان اتهام قرار می‌دهید. بهتر است از مشاوره تلفنی بهره‌مند شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات است
و امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرگونه شکایت از ان شخص اعلام حرم علیه خودتان است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت اینکه رابطه با رضایت شما انجام شد و در صورت اثبات رابطه نامشروع هر دو به مجازات شلاق محکوم خواهید شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اگر ایشان شکایت کنند برای شما مشگلاتی پیش خواهد امد در ضمن این سایت محل مناسبی برای مشاوره های محتملا اخاذی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه رضایت داشته اید نمی توانید اقدامی انجام دهید از طرفی ایشان می توانند از شما بابت تهدید و توهین و اخاذی شکایت داشته باشند