مشاوره حقوقی رایگان - اعلام خسارت

سلام خدمت عزیزان
زن برادرم برا مهریه از برادرم شکایت کرد و چون ما قولنامه داشتیم از پدر مرحومم نتونست رای بگیره و دوباره شکایت کرده که بعیده رای بگیره 50 ملیون ریخته به حساب دادگاه تا سند توقیف بشه در صورت محکوم شدنش تکلیف اون 50 ملیون چی میشه من باید اعلام خسارت شکایت کنم ؟؟؟ منظورم بابت چی اعلام خسارت شکایت کنم پرونده یک سالو نیم طول کشیده با تشکر از دادراه و شما وکلای گران قدر جواب بدید لطفا وضع مالیم خوب نیست نمیتونم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر از بابت توقیف سند به شما خسارتی وارد شده باشد شما باید دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید و ورود خسارت به خود را اثبات نمایید