مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات و نوسازی پارکینگ

با سلام و احترام
من در یک آپارتمان 10 واحدی ساکن و مالک 1 باب آپارتمان بدون پارکینگ می باشم. برای طرح لوله کشی فاضلاب شهری بخش هایی از کف پارکینگ کنده شد و لوله گذاری انجام شد. برای زیبا سازی کل پارکینگ مابقی کف پارکینگ نیز برای یکسان سازی تخریب شده که از نو کل پارکینگ سنگ شود. با توجه به اینکه من پارکینگ ندارم کدام بخش از هزینه های تعمیرات پارکینگ شامل من می شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آنچه برای لوله کشی ضرورت داشته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز مشاعلت است شامل همه میشود در غیر. این صورت خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تمام هزینه ها تقسیم می‌شود ربطی ندارد پارکینگ دارید یا خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پارکینگ دار دو برابر شما که پارکینگ ندارید باید پرداخت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه‌های مربوط به پارکینگ به عنوان بخش اختصاصی(و نه مشاع) بر عهده مالکین این قسمت‌ها می‌باشد اما اگر در قسمت مشاع اقداماتی صورت گرفته باشد شما نیز متحمل هزینه خواهید شد.