مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت فرد فوت شده

سلام
باتوجه به اینکه پیگیری شکایت فرد فوت شده توسط ورثه ممکن است آیا همه ورثه هایی که در گواهی انحصار وراثت ثبت شده اند باید تک تک اقدام کنند؟ یا فقط اقدام یکی از آنها کافی است؟ مثلا فرزند متوفی یا همسرش و باتوجه به اینکه دو ورثه دیگر پدر و مادر متوفی میباشند و افرادی بسیار پیر و سالخورده اند با ما همکاری نمیکنند در هیچ امری اعم از پیگیری شکایت و یا طرح شکایت خسارت به اموال متوفی، در اینصورت تکلیف چیست؟ آیا قانونی وجود دارد که همکاری نکردن سایر وراث مانع از پیگیری و شکایت دیگر وراث نباشد؟
واقعا برامون تبدیل شده به مسئله ای حیاتی خواهشمندم راهنماییمون کنید
پدر بزرگ و مادر بزرگم هیچگونه همکاری ای با ما در زمینه پیگیری و طرح شکایت جدید علیه فردی که به مال پدرم خسارت زده نمیکنند و گواهی انحصار وراثت دست ما میباشد آیا خودمان به تنهایی میتوانیم کاری کنیم؟
حتی برای گرفتن گواهی هم همکاری نکردن و خدا رو شکر که قانون در اینمورد به نفع ما بود در موضوع گواهی انحصار وراثت

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نوع دعوا دارد