مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع یا حریم خصوصی واحد همکف

آپارتمان ما یه حیاط خلوت بزرگ به اندازه پارک یک ماشین با درب بزرگ ماشین رو مجزا از پشت دارد که تمام کنتور ها هم آنجاست و واحد همکف هم درب از منزل و پنجره دارد .
آپارتمان از قسمت جلو به اندازه 7 واحد جای پارک ندارد اگر در واحد پشت یک ماشین پارک شود مشکل پارکینگ نخواهیم داشت.در صورتی که از قسمت پشت حیاط خلوت امکان پارک برای واحد همکف محیاست که ایشان اقدام به پارک در حیاط خلوت نمیکند و می‌گوید جلو پارک میکنم اینجا حریم خصوصی من است و کسی حق حضور بدون اجازه من را ندارد .
آیا حیاط خلوتی که درب ماشین رو دارد و امکان پارک ماشین دارد و مشاع است حریم خصوصی واحد همکف است؟و ما حق رفتم در هر زمانی یا پارک کردن ماشین را نداریم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید صورتمجلس تفکیکی بررسی شود ولی در حالت کلی حیاط خلوت فضای اختصاصی طبقه همکف نیست و فقط حق استفاده دارد و جزو مشاعات محسوب میشود. حق عبور و رفتن دارید اما هر نوع تصرف در مشاعات نیاز به اجازه تمامی ساکنین دارد. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید.