مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

ایا تغییر نام سمیه به طنین وجود دارد؟ و بدون اجازه والدین میتوان اقدام به تغییر نام کرد؟
بنده 21 ساله هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نیاز به اذن والدین نیست
بنظر آری امکان پذیر است اقدام نمایید
ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتما با یک وکیل دادگستری همراه شوید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید درخواست به ثبت احوال بدهین تا اگر امکان پذیر هست قبول کنند