مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر رای دادگاه

سلام لطفا این رای را برام توضیح بدید مخصوصا قسمت دومش:
نظر به اینکه؛
مفاد دادخواست تقدیمی ، اظهارات خواهان در جلسه ی دادرسی ، مصدق مدارک ارایه شده و نظریه ی کارشناسی
مضبوط در پرونده مبين و نشان وجود واقعيت مذکور است
بناء عليهذا این دعوی را مدلل تشخيص و مستندا به مواد 198 ،515 ، 518 و 522 قانون آیين دادرسی مدنی حکم بر
محکوميت خوانده به شرح مذکور به عنوان اصل خواسته به انضمام خسارات دادرسی و خسارت تاخير تادیه از تاریخ
تقدیم دادخواست لغایت اجرای حکم بر مبنای نرخ شاخص بانک مرکزی صادر، اعلام می نماید.

دوم- در باب مازاد خواسته
نظر به اینکه
بر مدار نظریه ی کارشناسی خسارات مازاد بر فوق وارد نشده است
بناء عليهذا در خصوص مورد دعوی متحقق به حقيقت نيست و مستندا به ماده 197 همان قانون حکم بر بطلان آن
صادر، اعلام می نماید .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تفسیر دقیق در این مجال نمی‌گنجد....

چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با کمک یک وکیل لایحه تخصصی تهیه نمایید