مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر حکم دادگاه

یه سال حبس تعزیری به یه سال تعلیق بدل شده!!؟
رأی دادگاه»

به نام خدا در خصوص اتهام آقای ... فرزند .... دائر بر توهین به ....... موضوع گزارش مرجع انتظامی، دادگاه با عنایت به جمیع اوراق و محتویات پرونده، گزارش مأمورین انتظامی به عنوان ضابطان عام دادگستری ، اقرار صریح و مقرون به واقع متهم در دادسرا و کیفرخواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان لنده ، بزه انتسابی به متهم را محرز و مسلم تشخیص مستنداً به مواد 2 و 19 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 و ماده 513 قانون تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده مصوب 1375 حکم بر محکومیت متهم به تحمل یک سال حبس تعزیری صادر و اعلام میگردد بنابراین دادگاه با ملاحظه وضعیت فردی ، اجتماعی و خانوادگی متهم و وجود شرایط لازم برای تعلیق اجرای مجازات از جمله جوان بودن و فقدان سابقه کیفری مؤثر به عنوان جهاتی از جهات تخفیف اجرای مجازات حبس را متناسب ندانسته و با استناد به مواد 40 41 42 46 50 52 و 54 از قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 قرار تعلیق مراقبتی به مدت یک سال با رعایت دستور ذیل صادر و اعلام میدارد و در صورتی که محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق مرتکب جرائم عمدی موجب حد ، قصاص ، دیه یا تعزیر تا درجه هفت نشود محکومیت تعلیقی بی اثر میشود، در غیر این صورت علاوه بر مجازات جرم اخیر مجازات معلق نیز در خصوص وی اجرا خواهد شد و هرگاه محکوم در دوران تعلیق بدون عذر موجه از دستورات دادگاه تبعیت ننماید در مرتبه اول یک یا دو سال به مدت تعلیق اضافه یا تعلیق لغو و در مرتبه دوم تعلیق لغو خواهد گردید و اما محکوم موظف به درمان بیماری خود تحت نظر پزشک و تکمیل دوره و ارائه گزارش در این خصوص همچنین، گذراندن دوره خاص تربیتی و اخلاقی و مذهبی زیر نظر مراجع رسمی و ارائه گزارش مربوطه در این خصوص به اجرای احکام کیفری خواهد بود. رأی صادره حضوری محسوب و ظرف مدت بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان ..... می باشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت حبس معلق شده است و شما بایستی در این دوره از اوامر قاضی در قالب تعلیق مراقبتی اطاعت کنید تا موجب افزایش نگردد.