مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن 20میلیون جهیزیه

سلام من و همسرم بعد از یکسال میخوایم جدا بشیم و هنوز عروسی نگرفته بودیم یعنی تو نامزدی داریم جدا میشیم تو عقدنامه نوشته بودیم که من باید 20میلیون جهیزیه به ایشون بدم و حالا درخواست داده که این 20 میلیون رو بگیره با توجه به اینکه هنوز عروسی نگرفته بودیم و نرفته بودیم خونه خودمون و اینکه من حکم عدم تمکین دارم میتونم این 20 میلیون جهیزیه رو ندم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام الزامی به پرداخت ندارید لایحه ای در این زمینه تنظیم و تقدیم دادگاه نمایید