مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در اثر دعوای ثالث

با سلام، هنگامی که خودرو را کنار خیابان پارک نمودم و به مطب دکتر مراجعه نموده بودم، دو نفر در خیابان درگیر شده و حین درگیری به خودرو آسیب وارد نموده اند (گلگیر له شده است)، ضمنا خودرو صفر بوده و فارغ از نوع آسیب افت زیادی به بنده تحمیل شده، خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
فیلم سانحه از دوربین مغازه موجود و یکی از طرفین دعوا ساکن همان کوچه دکتر می باشد که شناسایی شده است.

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

دادخواست مطالبه خسارت علیه هر دو نفر مطرح شود

بهناز عوضی فرد

بهناز عوضی فرد :

سلام قطعا باشکایت تخریب باستناد فیلم دوربین شکایت کنید