مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت شراکت

سلام، من بابت شراکت چکی به مبلغ 20 میلیون تومان در وجه حامل، به شخصی که میخواستم باهاش شریک بشم دادم، همچنین کارت عابر بانکمو دادم که ایشون بابت شراکت در مغازه 9 میلیون خودش کارت کشیده بود البته اینا رو همش خودم در جریان بودم، و مبلغ 30 میلیون تومان خرد خرد به حسابش کارت به کارت کردم، رو حساب اعتماد رسید و قراردادی دریافت نکردم، الان که یک ماه از شروع کار گذشته من پشیمان شدم از شراکت و بهش گفتم پولمو پس بده، ولی ایشون میگن من پولی تو دستم ندارم و کم کم پس میدم، و باید خسارت 15 میلیونی پرداخت کنی، سوالم اینه که میتونم از طریق چک و رسیدها ازش شکایت کنم و آینکه آیا من باید خسارت بهش پرداخت کنم؟ در ضمن من به جز اعضای خانوادم شاهدی ندارم،

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
اگر شراکت داشتید و شفاها بوده و شما آن را قبول دارید لذا همانطور که در سود شریک هستید در ضرر هم شریک هستید و باید کارشناسی با توافق یکدیگر تعیین نمایید که از زمان شروع شراکت حسابرسی نماید و سود و زیان شما مشخص شود که این توافق را میتوانید کتبی بنویسید و نسبت به آن اقدام نمایید. در غیر این صورت با مشورت وکیل و مراجعه به دادگاه میتوانید حقوق خود را مطالبه نمایید.