مشاوره حقوقی رایگان - چک

من دو برگ چک بعنوان شراکت با شخصی برای خرید کالا دادم ک قرار شد بعد از تحویل اجناس انها رو بفروشیم و باهم پول جوری ک توافق کردیم برداریم و موعد چک هم باهم پاس کنیم الان متوجه شدیم ک همش دروغ بوده و اینها اصلا قصد انجام قول و قرامونو ندارن و همش از جواب بما فرار میکنن میخواستم بدونم بنظرتون چیکار باید بکنم ک دردسر ساز نشه برام؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

چک را باید وصول کنید نمیتوانید از وصول چک امتناع کنید ولی بااظهارنامه به شریک نصف مبلغ چک را مطالبه کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید اظهارنامه بفرستید و استرداد چکها را بخواهید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست استرداد لاشه چک از گیرنده نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر جایی نوشته نشده چک بابت ضمانت انجام تعهدات است باید این موضوع را بتوانید اثبات کنید در غیر این صورت می بایست وجه چک ها پرداخت شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه ال ام وی را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید سر موعد چک را کارسازی کنید ولی میتوانید الزام به انجام تعهدات را از او بخواهید