مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای

سلام من حدود سه سال پیش یک تکه زمین مسکونی قولنامه ای خریدم ویک سال بعد باهمان مدارک قولنامه بدون کم وکاست فروختم درضمن درزمان فروش درقولنامه هم زمان خرید وهم زمان فروش نوشته شده که فروشنده فقط در مورد ادعای شخصی جوابگو میباشد.حالابعدازیک سال وخرده ای خریدار قصد ساختن زمین مذکور را دارد وسازمان اوقاف هم مانع شده که زمین فوق اوقافی است وباید زمین را از اوقاف خریداری کنید .آیا درچنین خسارت ویا ضرروزیانی متوجه بنده هست یا نه .ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
امکان طرح دعوا و اعلام بطلان معامله از طرف خریدار وجود دارد
مگر اینکه در زمان معامله اطلاع داشته باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد