مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین اوقافی قولنامه ای

سلام به شما. من سه سال پیش قطعه باغی را خریداری کردم و در انتهای قولنامه نوشته شد که زمین موقوفه اداره اوقاف می باشد و تعهد پرداخت اجاره با خریدار است. بنگاه دار که دوست فروشنده بود گفت همین روال عادیه و برو خیالت راحت که همه چی قانونی هست. حالا که تصمیم گرفتم زمین را بفروشم و این بار خریدار که مثل من ساده لوح نبود رفت تا از اداره اوقاف هم استعلام بگیره (چیزی که من اصلا نمیدونستم نیازی بهش باشه). اوقاف هم گفته اصلا فروشنده اولی اجازه فروش این زمینو نداشته و فروش مال غیر کرده. حالا اگه بخوام برم شکایت کنم، فروشنده نمیتونه بگه که ما توی قولنامه بهش گفته بودیم زمین اوقافه؟! به نظرتون اگر شکایت کنم نتیجه ای میگیرم اصلا یا اینکه خودمم بعنوان شریک جرم در میام؟! و اینکه آیا همون پولی که سه سال پیش دادمو بهم پس میدن یا به نرخ روز حساب میکنن؟ واقعا ممنون میشم از جوابتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت کلاهبرداری بعد دادخواست مططالبه وجه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برخی از املاک موقوفه با پرداخت درصدی به اداره اوقاف قابل معامله است .
به هر حال اگر ثابت شود فروشنده حق فروش نداشته در این صورت می توانید دادخواست ابطال معامله بدهید و ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید.