مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تحویل خودرو

من در تاریخ 12/13 خودروی بیسو T3 ثبت نام کردم. تاریخ تحویل خودرو در قرارداد شهریور ماه بوده و قیمت غیر قطعی 180 میلیون. در یک بند در مورد قیمت، قید شده که با توجه به تغییرات ارز دولتی مصوت در صنعت خودرو، قیمت خودرو افزایش می یابد. الان من ماشین را هنوز تحویل نگرفته ام و به گفته ی کارشناس شرکت قیمت 249 تومن برای خودروی بنده است. متممی را شرکت داده و گفته از 3 تا 7 ماه آینده خودرو را تحویل میدهند و قیمت روز محاسبه میشود. من شکایتی بابت عدم تحویل میخواهم انجام دهم و در صورت به نتیجه نرسیدن آن میخواهم وکیلی درباره قیمت روز بگیرم. چرا من که موعد تحویل شهریور بوده ام باید با قیمت موعد تحویل عید بگیرم. اگر ممکن است راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شما میتوانید دادخواست الزام به تحویل رو به دادگاه بدهید ولی برای پیگیری و طرح صحیح دعوی و تنظیم دادخواست با وکیل دادکستری مشورت نمایید لطفا