مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر دریافت خودرو

سلام
برای شکایت از خودروساز بابت اختلاف در محاسبه سود تاخیر در تحویل خودرو از چه طریق باید اقدام کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید به دادگاه ارجاع میشود و البته قرارداد را هم بررسی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا اینکه از طریق دادگاه عمومی حقوقی محل نسبت به طرح دعوی حقوقی اقدام نموده و مستندا به قراردادتان طرف مقابل را الزام به ایفای تعهداتش نمایید.

ثانیا از طریق وزارت سمت یا بازرسی و یا سازمان حمایت از مصرف کنندگان نسبت به ثبت شکایت اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
از طریق دفاتر خدمات قضایی در دادگاه عمومی حقوقی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می توانید طرح دعوا کنید