مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا معلول

با سلام
بنده در سال97 در ارتش سرباز بودم و در حین تیر اندازی با ژ3 از ناحیه گوش دچار اسیب دیدگی عصبی حسی شدم و فرم صورت صانحه نیز دارم کمیسیون پزشکی ارتش از طرح ان در کمیسیون خودداری میکرد ولی بعد از شکایت در دیوان رای به شرکت در کمیسیون صادر شده سوال بنده این است که ایا بنده در کمیسیون پزشکی به عنوان جانباز شناخته میشم یا معلول خدمت ( تیر اندازی یک ماموریت حساب میشه ) ممنون میشم اگه پاسخ دهید

پاسخ ها :

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شما بعد از نظر کمیسیون میباست به سازمان جانبازان مراجعه کنید که اگر وفق قانون شما را واجد شرایط یابند انشاءالله که بشود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به نظر کمسیون و اعضا آن دارد