مشاوره حقوقی رایگان - فساد اخلاقی تماس تلفنی و پیامکی با نامحرم مرد غریبه

سلام من شبی که همسرم را برای زایمان به بیمارستان بردم برای بردن دفترچه بیمه اش به منزل و کیف دوشی اش رفتم برای برداشتن دفترچه بیمه با یک گوشی همراه با سیمکارت خاموش در کیفش پیدا میکنم تمام مخاطبین همه مرد و پسر نامحرم که همسرم انکار کرد ماله او نیست ماله دوستش است که دست او جامانده است دوستش هم می‌گوید دروغ میزند ماله خودش هست که در منزلم صحبت میکرده و پیامک میداده به مرد و پسر نامحرم حتی من گفتم نکن زندگی ات رو خراب نکن تو که از شوهرت راضی هستی ازدواج دوم توست نکن ولی گوش نکرد خیلی ها تو تلگرام یا صدای او را شناسایی کردن که اول صدای دختری دیگر میفرستادم که میگفتن این نیست بعدش صدای همسرم رو میگفت این صدای تو هستش یا نصف شب یکی تلگرامی عکس از در حیاط خونه پدرش فرستاد که گفتم خونه مارو بلدی گفت آره میخوای بیام گفتم عکس بفرست فرستاد خیلی دیگه خیلی چیزهای دیگه پیامکی چندتا مزاحم داشت یکی تهدید کرد اول ... بعد میکشمت آدرس تو بلدم هر هفته میبینم با شوهر و بچه ات میری مصلی همسرم هم همیشه میگفت من نیستم کاره دشمنه دشمن دارم حتی موقعی که عقد کردیم بعدا فهمیدم مشکل اخلاقی داره که کم کم بیشتر شد حتی معتاد تریاک شیره بود با برادرش جلوی من میکشید حرفی میزدم مریضم الان مدرکی در دست دارم ثابت کننده هست گوشی و سیمکارت ماله خودش هست دست خودش بوده حتی شوهر اولش بخاطر همین طلاقش داد حتی روز اول به پدر و برادرهاش گفتم من یک زن داشتم بعد از11سال زندگی طلاقش دادم بخاطر فساد اخلاقی و رابطه. آنها هم به من گفتن ما مثل شیر حواسمون بهش بود و خلاصه دروغ گفتن بهم الان عکسی که دوسال پیش که تازه یکماه از عقدمون میگذشت که پدر و برادرش اومدن شمال و بعد از چندروز با خودشون بردن سبزوار که همسرم با دوستش در حال کباب خوردن عکسی از خودشون دوتا و عکسی هم از سیمکارت کباب تلگرامی برام فرستاده بود الان از همسرم رابطه نامشروع با شواهد و مدارکی که داشتم درخواست پیگیری نوشتم با تمام شماره هایی که 8تا سیمکارت بنامش بود و اون شماره های تلگرامی و پیامکی درخواست نوشتم بردم پیش رییس دادگستری سبزوار درخواست منو با مدرک هام مستقیم داد شعبه 102کیفری سبزوار همسرم در بازجویی گفته من بهش تهمت زده ام گوشی و سیمکارت ماله دوستش هست فقط سیمکارت ماله مادر خدابیامرزش هست که به اسم پدرش هست دوستش ازش سیمکارت خواست داد بهش و اصلا این گوشی و ندیده و نمیشناسه ولی تو عکس بغل سینی کنار همسرم مشخصه و بعدش تو عکسی که فرستاده اصلا اون دوستش نیست باهم رابطه‌ای نداشتن بعدا باهم دوست شدن چون خانه ای که رهن کردم چندتا خونه اونورتر اون هم مستاجر بود بیوه هم بود 40ساله بود این دوستش تو عکس هم سن و سال همسرم 25ساله هستش الان اون عکس تو پی وی تلگرام که دوسال پیش همسرم فرستاده تاریخ و ساعت داره اثبات کننده هست تلگرام سیمکارت قبلی با پیامهای چاپی تلگرام رو بردم قاضی از نزدیک دید و مطابقت داد حتی پیامک ها رو حتی یکی از آلتش عکس و چندتا استیکر سکسی فرستاد و ازش طلب سکس کرده بود جلو اینقد رو عقب اونقدر باهم اینقدر رو بهش نشان دادم از یارو شاکی شدم بعدا منو مجبور کرد یک میلیون بگیرم رضایت بدم موقع رضایت دادن خودش نیامد منو با برادرش فرستاد الان هم سه تاگوشی ازم دزدیده مدارک و شواهدها رو پاک بکنه با کمک برادرهاش که قبلاً نشون قاضی داده بودم بازم رفتم به قاضی گفتم الان دوتاعکس رو چاپ بکنم ثابت کننده و تموم کننده پرونده هستش و چه کارهای دیگه ای میتونم انجام بدم بی مهریه طلاقش بدم دلم نمی خواد خودش 8شب از خونه قهر و فرار کرده فردا ساعت 11ظهر اومده خونه که گزارش 110 شب و فرداش خیلی دیگه گزارشها که 23شب 23شب 23شب 23شب یعنی ساعت11شب شده نیومده بود گزارش110 هستش خواهشٱ کمکم بکنین من تا هفته پیش ازش خواستم خواهش کردم بخاطر بچه مون برگرد سرزندگیت جواب نداد فقط به حرف پدر و برادرهاش هست بحرف من اصلاح گوش و اهمیت نمیده خیلی فحاشی میکنه دزده انگشتر طلای مادر دومش رو از زیر سرش دزدید شبش قهر کرده بود ظهر برگشت خونه پدرش بهش گفت کاره خودته بیار بده چهار صدتومن بهت میدم بست به فحش پدرش رو نزدیک بود بزنه من نذاشتم وقتی دو روز بعد فهمیدم به پدرش گفتم به من گفت به تو ربطی فلان فلان شده فحش بد و رکیک داد دروغگو خیلی هستن حتی پول رهن دادم برق وگاز خونه منو قطع کردن عدوانی ازم شکایت منم شاهد داشتم بردم الان خیلی وقته در حیاط رو جوش دادن تو خونه ام نرم بعد از دزدیدن وسایل خونه بعد از شکستن در اتاق حال وقتی رفتم شکایت کردم اومدم خونه دست جمعی بهم حمله کردن سنگ و چوب و لوله و چاقو با آمبولانس به بیمارستان رفتم چهارروز بستری بودم مدارکم رو بردم پزشکی قانونی بینی ام رو گاز گرفته خیلی خیلی ناجور شده عکس سلفی بینی ام رو پیدا کردم دوبار زنگ زدم 110 نیامد و خیلی چیزهای دیگه خواهشٱ راهنمایی و کمکم کنید دست شما درد نکنه خداوند اموات شمارو بیامرزه حافظ و نگهدارتون باشه همچنین خانواده عزیز و محترمتون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

متاسفانه هر رابطه ای هم داشته باشه باعث اینکه مهریه اش باطل شود نخواهد شد ...