مشاوره حقوقی رایگان - ادعا در خصوص مابه التفاوت مبلغ ماشین سالم و ناسالم.

با عرض سلام
اینجانب ماشینی خریدم 206 تقریبا بی رنگ ( با قیمت 48.5 م ت که برای یه 206 سالم پرداخت میشود) . رفتیم دیدیم. اون خریدار گفت همه تعمیرات رو انجام دادم خرجی نداره، من کارشناس میخواستم بیارم ایشان یه کارشناس خبر معرفی کرد اومد بعد فهمیدیم کارشناس رنگ بوده، گفتم بریم نشون بدم با ما اومد بریم نشون بدیم از اول تا اخر بد خلقی کرد چرا گیر میدی فلان بهمان و تمام تعمیرکار ها هم گفتند باید دور بزنیم و ظاهر ماشین مشکلی نداره که ما با این اخلاق ایشون نتونستیم به این دوستان بگیم باهاش دور بزنند ، اون قسمت هم که ماشین رو تست کردیم خیلی صاف بود و هر چی هم صدا میداد میگفت مال طاقچه است . خلاصه ماشین رو فردا به نام زدیم اوردم خونه تو راه متوجه سر و صدا شدم بردم تعمیرگاه فقط جلو بندی ماشین 2.5 میلیون خرج شد حتی لنت ترمز انقدر عوض نشده بود که دیسک هم خورده بود. عقبش هم گفت یه چیزی مشابه خرج داره و موتورش هم باید سرویس بشه تا بحال ایشون اصلا به ای ماشین تو این چند سال نرسیدند . که دیروز که برای یه دوستی تعریف کردیم فرمودند شکایت کنم که چون از این مسائل اصلا خبر ندارم الان گفتم اگر امکان داره یه راهنمایی در خصوص امکان و ارزش داشتن و نداشتن این موضوع بدونم.

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بستگی به تاریخ معامله و شرایط درج شده در قرارداد دارد