مشاوره حقوقی رایگان - شروط ضمن عقد

سلام
من میخوام عقد کنم 3 تا شرط رو همسرم پذیرفتن که بدن ، یکیش حق مسکن ، حق اشتغال و حق تحصیل ،
حالا سوالم اینه این شروط رو همون موقع تو محضر ثبت ازدواج تو عقدنامه ذکر میشه کافی هست و در زمان مشکل قابل استناد هست یا برا اینکه بتونم در اینده استفاده کنم از این شروط باید حتما جای دیگه ای مثل دفتر اسناد رسمی، یا دادگاه هم ثبت کنم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در سند ازدواج ذکر و امضا میشه و همون کافیه و نیاز به دفتر اسناد رسمی نداره .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرسه شرط از شروط صحیح ضمن عقد است که میتوانید در عقد نامه شرط کنید و نیازی به تنظیم سند جداگانه نیست