مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام همسر من به پرداخت دیه به صورت اعسار محکوم شده که مبلغ یازده میلیون به صورت پیش پرداخت که پرداخت شده و ما باقی در ده قسط یک میلیون که سه قسط پرداخت شده و آخرین قسط آذر ماه باید پرداخت شود می خواستم بدانم اگر پرداخت اقساط دیه به سال آینده کشیده شود جریمه و دیر کرد شامل حال ما میشود در ضمن حکم دادگاه قطعی می باشد. با تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

هرگونه دینی که برایش زمان پرداخت مشخص شده اگر در موعد مقرر پرداخت نگردد مشول خسارت تاخیر تادیه خواهد گردید به این شرط که ذینفع آنرا از دادگاه مطالبه نماید.