مشاوره حقوقی رایگان - رای اداره کار و دیوان

اگر یکبار شورای حل اختلاف رای به نفع من بده و دیوان نقض کند و برای بررسی مجدد به همان هیئت بدهد و هیئت دوباره به نفع من بدهد آیا دیوان دوباره رای اداره کار نقض میکند

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله امکان نقض وجود دارد مگر با ارایه مدارک قانع کننده برای دیوان

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله امکانش هست ولی چنانچه تبادل لوایح رو با تنظیم لایحه ای مستدل بهمراه مستندات موثر انجام دهید احتمال حاکمیت شما هم بالاست6