مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رهن

سلام خانه ای که رهنه گفتن اگه بعد از چهار سال مبلغ رهن اگه به مستاجر داده نشه صاحب خانه مشه توجیه قانونی داره لطفا توضیح بدین

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، این مسئله هیچ توجیه قانونی ندارد ، مگر این که مستاجر منزل را در سر موعد تخلیه کرده باشد و مالک مبلغ پول پیش را به وی بر نگرداند و به آن مبلغ خسارت تعلق می گیرد و همان منزل را مستاجر از طریق دادگاه توقیف کرده باشد و اصل مبلغ و خسارت به اندازه ارزش منزل بشود و در این فرض که منزل را به مزایده بگذارند و کسی آن را نخرد، می توان متصور شد که منزل بجای مبلغ رهن تعلق بگیرد.