مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک گم شده

سلام من یک کامیون دارم پلاک عقبم گم شده رفتم شکایت دادم رو پلاک حالا برای تعویض پلاکم رفتم تعویض پلاک سنندج بهم گفتند چون دوتا پلاک دو شهر دیواندره و سقز به اسمت هست نمی توانیم تعویض کنیم باید پلاک های دیگر را عوض کنی حالا من چون دو تا پلاک دیگرم در رهن لیزینگ می باشد نمی توانم عوض کنم حالا خیلی گرفتارم این پلاکم رفته تو لیست سیاه حالا من چکار کنم بخدا نمی توانم کار کنم گرفتارم لطفا راهنماییم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید با کسب موافقت لیزینگ و اخذ گواهی اقدام به تعویض پلاک نمایید