مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

با سلام در سال 97 بنده وجه الکفاله فردی را به میزان 270 میلیون تومان در دادگاه قبول کردم و فیش حقوقی ارایه دادم تا صدور رای نهایی دادگاه ازاد باشد . سال بعد رای قطعی دادگاه ابلاغ شد و فرد مور نظر به دو سال زندان متهم شد ولی ایشان با یک ماه تاخیر خود را به زندان معرفی نمود و قاضی محترم وجه الکفاله بنده را به میزان یک چهارم از حقوقم را به اجرا گذاشت و هم اکنون همه ماهه مبلغ 900 هزار تومان از حقوقم کسر میشود بعد گذشت 8 ماه هم اکنون متهم با پرداخت 70 میلیون نقد و ماهیانه 3 میلیون با استفاده از قانون عفو مشروط ماده 3 از زندان ازاد شد . ایا با توجه به ازادی زندانی حق الوکاله بنده کنسل میشود ؟
یا بنده باید تا پرداخت 270 میلیون اصل چک از حقوقم کسر شود ؟
ممنون میشم پاسخ بدین تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

خیر شما باید به دادگاه صادر کننده حکم و دستور دهنده توقیف مراجعه نمایید و درخواست خود مبنی بر توقف کسر حقوق را ارائه دهید و اگر هم پس از اینکه طرف خود را برای اجراء حکم به زندان معرفی کرده از حقوق شما کسر شده باشد این ارقام قابل بازگشت به شما میباشد.