مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناس دادگستری

سلام بنده درخواست کارشناس کردم از قاضی و یه مبلغی ریختم به حساب دادگستری دو روز بعد یه آقای تماس گرفت وگفت که برای کارشناسی ملک باهات هماهنگ میکنم ولی الان بیست روزه که هی میگه سرم شلوغه امروز گفت که فردا چندتا از کارامو کنسل کردم بخاطر شما بهم آدرس داده گفته که برم درب منزل دنبالش بعدشم کارشناسی کرد ببرم برسونم میخاستم بدونم این آقا چقدر میتونه طولش بده و اینکه وظیفه من هستش که ببرمش و برسونمش
باتشکر

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

بله حتما در قانون هزینه ایاب و ذهاب بر عهده کسی است که درخواست کارشناسی را داده است مهلت کارشناسی هم به وسیله دادگاه مشخص میشه .