مشاوره حقوقی رایگان - آیا با وجود برادر بزرگتر دختر میتواند قیم پدر شود

سلام خدمت تک تک وکلای بزرگوار. ما دو برادر و سه خواهریم.پدر ما بازنشسته نیروهای مسلح هستند و الان حقوق بگیرن.مادرمون فوت کرده و الان پدرمون به علت کهولت سن نمیتونه به کارای شخصیش رسیدگی کنه.از خانواده ما همه ازدواج کردند به جز یه خواهر کوچیکه.یکی از خواهرای دومی ما مطلقه هستنداما در یه شهر دیگه زندگی میکنن.برادر بزرگه کارت بابام دستش بوده و چون ادعا دارد پدرما ایشان را دست راست خودش کرده واس همین از پس انداز های پدرم برداشت کرده.الان آیا میشود یکی از دختر ها قیم پدر شود؟ یا فقط پسر بزرگ او میتواند قیم پدر شود؟ظمنا کسی که قیم شده میتواند چیزی از اموال را بفروشد یا به نام خودش بزندیا بایداز بقیه اعضای خانواده اجازه بگیرد؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد