مشاوره حقوقی رایگان - تخصیص پارکینگ

سلام، ضمن تشکر، مالک 8 واحد آپارتمان هستیم که با یک سازنده مشارکت ساخت کردیم الان 12 واحد ساخته شده که 4 واحد مال سازنده و 8 واحد مال مالکین میباشد. اما 13 پارکینگ در طبقه همکف و منفی 1 بنا شده است. 5 پارکینگ را سازنده برداشته است. فعلا مشکل تخصیص 8 پارکینگ به ما مالکین می باشد. از این 8 پارکینگ 4 تاش همکف بوده و موقعیت عالی داره و 4 تا در طبقه منفی 1 هستند. الان بین ما اختلاف است که چه کسی کدام پارکینگ را بردارد. برخی میگویند ما حتما باید همکف باشیم. راه حل قانونی چیست؟ سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه شهرداری در پایانکار و سند مشخص نکنه راه حل قرعه هست با امضا ذیل صورتجلسه بوسیله تمام اعضا