مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی

قاضی دادگاه خانواده در موضوع نفقه رای داده اند و قطعی شده است متعاقبا در خصوص دادخواست اعسار از محکوم به به دلیل اینکه شورای حل اختلاف در مورد دادخواست اعسار صلاحیت رسیدگی دارد از خود سلب صلاحیت نموده است .ایا رای صادره قبلی دادگاه خانواده در این مجال ابطال میگردد؟.لطفا تسریع در پاسخ مورد استدعاست باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر موجبی برای ابطال دادنامه قبلی نیست
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اعسار نحوه پرداخت را تعیین می کند. کاری به اصل رای ندارد