مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع عقد صلح شفاهی

سلام وقت بخیر
درسال 1395 یک خونه خریده شده و بنام مادرم زده شده خواهر بنده که با توجه به معلولیت جسمی حرکتی هم که داره شاغله خداروشکر و کارمنده
تمام چک های اون خونه خریداری شده رو داده و علاوه بر این خونه وام مسکن هم داشته اونم پرداخت می‌کرده هرماه
در زمان قولنامه و سندنویسی چون خواهرم معلولیت داشت و تو اون تایم عمل جراحی داشت و خودش نمیتونست برای کارای سند بیاد بنام مادرم زد سند ششدانگ بنام مادرم خورد
خونه 200 میلیون ارزشش بود مالک قبلی بخاطر معلولیت خواهرم 43 میلیون کم کرد (هدیه کرد انگار) 157 میلیون شد مبلغ پرداختی خواهرم به همراه وام مسکن خونه که یازده میلیون تومن بود رو خواهرم یک چک به مبلغ 130 میلیون تومان پاس کرد( این چک رو خواهرم داد حتی شماره چک ثبت شده هست و پرینتش موجوده اما دقیقا توی همون روز مادرم 131 میلیون تومان به حساب خواهرم می‌ریزه که این پول بابت طلبی که داشته بوده اما الان مادرم منکر شده و خواهرم به جز خودمامون که شاهد این موضوع هستیم مدرکی موثق مثل واریزی به حسابی چیزی نداره چرا که نقدی بوده و از 1392 تا 1395 بوده بصورت نقدی از قبل طلبکار بوده خواهرم و یه مقدار
هم سکه و طلا خواهرم پس انداز داشت به مادرم موقع خرید خونه داد و بجاش ایشونم از طلبی که از قبل داشت و اون سکه و طلاها 130 میلیون به حساب خواهرم ریخت و مابقی تا 157 میلیون تومان رو یعنی 27 میلیون دیگه رو هم مادرم پرداخت که بعداً خواهرم ماه به ماه به حساب مادرم پول ریخت و برگردون اون پول رو حدود بیش از 40 میلیون برگردوند و این بحساب مادرم واریز شده و پرینتش موجوده
الان متاسفانه دایی بنده زیر پای مادرم نشسته و میگه خونت رو بفروش اونا رو هم جمعشون نکن ( قابل ذکر هست که من و خواهرم معلولیت جسمی حرکتی داریم و توی بهزیستی سرپرست ما مادرمون هست )
قبلاً هم زیاد به این شکل کلاه مادرم رو برداشته
مادرم الان رفته خلع ید شکایت کرده سند خونه که با این شرایط خریده شده رو هم برده گفته من مالک ششدانگ خونه هستم
خواهرمم رفت دادخواست متقابل مبنی بر اثبات وقوع عقد صلح شفاهی داده
الان مادرم انکار می‌کنه متاسفانه و میگه چک رو خواهرم داده اما من حسابش رو پر کردم پرینت حسابش رو آورده و عنوان می‌کنه من پر کردم حسابش رو خواهرم فقط چک داده
نمیگه من بدهی داشتم به ایشون
الان خواهرم با اینکه چک خونه رو خواهرم داده و از حساب ایشون کم‌شده وام مسکن خونه رو هم‌ماه به ماه می‌داده و مدرک پزشکیش که در اون سال و ماه عمل کرده هم موجوده و شهادت خودامون ( اعضای خانواده ) البته خونه بازسازی داشت نقاش و گچ کار خونه هم شاهدن چون یه بار جلوی اونا حرفش زده شد از مادرم پرسیدن گفتن شما چند خریدین اینجا رو و.... مام خب اون زمان ذوق داشتیم و.... مادرم خودش گفت که این خونه رو در واقع دخترم طرف معامله بوده عمل جراحی داشته از طرفی قیمت خونه هم خوب بوده نخواستیم از دست بدیم گفته مامان من و تو نداریم بنام خودت کن من فعلا تو جا قراره بیفتم و نمیتونم کاری بکنم
اینو نقاش و گچ کار خونه شنیدن
با شهادت این افراد و چک هایی که خواهرم پاس کرده ( اما توی همون روز مادرم به حسابش پول ریخته به همون مبلغ )
و همینطور وام مسکنی که خواهرم هر ماه پرداخت می‌کرده
می‌تونه مالکیت خودش رو اثبات کنه که خونه خواهرم بدست داییم نیفته
و از طرفی واقعا این خونه مال خواهرمه و‌ مادرم اگه بفروشش ما بی سرپناه میشیم و از همه جهت ضرر می‌کنیم
از اون سال ها رابطه مادر و فرزندی بود از طرفی برای انتقال سند هم باید کلی هزینه میشد اقدامی نکرد خواهرم تا امسال که داییم مادرم رو تحریک کرده
میشه وکلای عزیز بفرمایید ما باید چیکار کنیم برای اثبات خونه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد