مشاوره حقوقی رایگان - اجرای صیغه طلاق

گواهی عدم امکان سازش بنا به خواسته طلاق توافقی صادر گردیده است ،در حکم صادره امده ،جهت اجرای طلاق زوجه کل مهریه اش به مبلغ 130سکه تمام طلا بهار ازادی را بذل که زوج نیزقبول بذل مینماید (که توافق طرفین چنین بوده و هیچ اشتباهی صورت نکرفته)
اکنون که طرفین قصد حصور در دفترخانه را جهت اجرای صیغه طلاق دارند ،با توجه به اینکه مهریه زوجه طبق سند نکاحیه 100سکه میباشدمیباشد، تکلیف 30 عدد سکه باقیمانده که بیشتر از مبلغ مهریه زوجه است چیست؟زوجه چگونه باید ان تعداد سکه را بذل نماید ؟چنانچه زوجه فقط به زبان بگوید 130 سکه را بذل نمودم و زوج بپذیرد کفایت میکند ومیتوان صیغه طلاق را جاری نمود یا میبایست ابتدا تکلیف بذل ان تعداد سکه مشخص گردد سپس صیغه طلاق جاری شود؟ایا تا نحوه بذل ان 30 سکه تعیین نشود،دفترخانه میتواند صیغه طلاق را جاری نماید؟یا در کل چه روالی باید طی شود تا صیغه طلاق را بتوان جاری نمود.ایا میبایست زوجه ان 30 را پرداخت نموده و یا ترتیبی جهت پرداخت ان تعداد سکه اتخاذ شده سپس صیغه طلاق جاری شود یا خیر میتوان صیغه طلاق را جاری نمود؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اگر طلاقتون توافقی بوده پس باید تکلیف سی سکه که ایشون برعهده گرفته وبیشتر از مهریه هم هست مشخص شده باشد اگر منظور این بوده که سی سکه بیشتر از مهریه بدن که باید این سکه ها پرداخت تا طلاق جاری شود درغیر این صورت فکر میکنم اگر فکر پرداخت نذاشتن عاقلانه نبوده که سی سکه بر عهده میگرفتن

پرسشگر :

والان که زوجه طبق فرمایش جنابعالی این کار زوجه را غیر عاقلانه ای قلمداد فرمودید،تکلیف ان تعداد سکه بیشتر از مبلغ کل مهریه زوجه بوده چیست؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در دادنامه دادگاه ارده طرفین مشخص،مصوب ومحرز شده وهیچ جای ایرادی وجود ندارد.یاالله