مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مدارک هویتی و سواستفاده

باسلام
یکی از اقوام دور کارت ملی مرا سرقت کرده و با ان اقدام به خرید 4 عدد خط تلفن همراه کرده که من از طریق پیامک متوجه شدم. شکایت کردم بعد از 2 سال پیگیری سارقی که با جعل هویت من خط خریده بود شناسایی شد ‌.‌.. چطور میتوانم بفهمم چه خلاف دیگری میتواند انجام داده باشد. با جعل هویت من ؟ و مجازات وی چیست ؟ هنوز رای صادرنشده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صرفا با مراجعه به برخی نهاد ها مانند راهور میتوانید اگر خودرویی بنامتان هست مطلع شوید و ادارات دیگر