مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس و شلاق تعزیری به جزای نقدی

همسر من به جرم خرید2.95 گرم مواد از نوع شیشه به 2سال حبس و 40 شلاق تعزیری و 10تومن جزای نقدی محکوم شد که واخواهی زد و 1سال از حبس کم شد.تجدید نظر ردشده و حکمو تایید کرده ایا الان میشه از قاضی اجرا احکام درخواست تبدیل حبس و یا شلاق رو به جزای نقدی داد؟ اصطلاحا شلاق رو میشه خرید؟

پاسخ ها :

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام خیر امکان پذیر نیست خرید حبس و شلاق

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

شلاق رو نمیشه خرید، ولی در مورد حبس تقاضای پابند الکترونیک، یا پس از گذشتم یک سوم مجازات تقاضای آزادی مشروط و سایر نهادهای ارفاقی رو بکنید