مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

سلام
من یه خونه خریدم که توی سند و پایان کار دقیقا قید شده که 11 متر پارکینگ اختصاصی قطعه4 داره و جاش هم تو صورت مجلس تفکیکی مشخصه. ولی وقتی به خونه مراجعه کردم دیدم که همسایه ها از جمله فروشنده من با هم توافقی کردن که پارکینگ ها مشاع باشه و هیچ کس حق پارکینگ اختصاصی نداره و این توافق رو محضری کردن.
حالا من چگونه می تونم به حق پارکینگم برسم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، از آنجا که در سند منزل شما به پارکینگ اشاره شده و در صورت مجلس تفکیکی قید شده است ، قراردادی که بین فروشنده و همسایگان نسبت به مشاع شدن پارکینگ شما نوشته شده قراردادی غیر نافذ است، پیشنهاد می شود که مشکل را ابتدائاً با گفتگو و سازش حل کنید در غیر این صورت حسب مورد راه حل های حقوقی و کیفری متنوعی در جلوی شما قرار دارد از اعلام عدم نفوذ قرارداد و حتی انتقال مال غیر! زیرا به نظر می رسد تصمیم انها برای مشاع نمودن پارکینگ با انتقال مال مفروز شما به دیگران ملازمه داشته باشد.

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

اقدام فروشنده شما مصداق جرم و قابل تعقيب كيفريست