مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام خداقوت به همه زحمت کشان عرصه حقوق و قضا
وکلای محترم خانمی قرعه کشی خانگی راه انداخته بود بنده هم ما معرفی یکی از آشناها در این قرعه کشی ثبت نام کردم مبلغ قرعه کشی 10میلیون بوده امتیاز مال من 30میلیون بعد از چند سال قرعه به نام من افتاده ولی متاسفانه این خانم نه پول میده نه جواب مثل منم بالغ بر40نفر دیگه ام هستن که پیش این خانم قرعه کشی با مبالغ متفاوت دارن
لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم
تنها مدرکم افرادی هستن که خودشون درگیر و دفترچه هایی که طرف امضا کرده

پاسخ ها :

سعید نیسی

سعید نیسی :

سلام وقت بخیر شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع بنمایید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارایه دادخواست حقوقی وفق ماده 265 مطالبه وجه بعلاوه تاخیر نمایید .